Appi, tulnukad?! Tallinna linna kohal hõljus veider objekt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kosmoseajastu on saabunud! Toidukauplus FreshGo läkitas ostukäru Kuu poole teele. Uus toidukauplus leiab, et poodi shoppama polegi mõtet minna, seega pole vaja ka kärusid. Vaata, kuidas kulges sõit Tallinna kohal ja kui kaugele jõuti!

«Omal ajal oli ostukäru hea asi, aga kaugele sellega ei sõida. Kui inimestel on võimalus toit endale koju klikkida, on mõttetu raisata oma aega poes kärutamisele ja sabas seismisele,» rääkis Mäeots ja lisas: «Meie kullerid toovad kohale kõik vajaliku, olgu tegu supermarketi või turukaubaga, lisaks viivad ka taara ära.» 

E-toidukauplusel on Mäeotsa sõnul tulevikus plaan vahendada ka näiteks apteegi- ning raamatupoe tooteid. «Ravimeid küll ise müüma ei hakata, aga kui inimene sooritab ostu nii apteegist kui FreshGo toidupoest, siis saab ta need ühe kulleriga samal ajal kätte,» rääkis Mäeots. Kaubavalikus on kõike alates talukaubast ning lõpetades hõrgutavate delikatessidega. Kaup lubatakse koju tuua tunni täpsusega.

Lisaks toidukraami kojutoimetamisele toob FreshGo peatselt välja ka pesupesemise teenuse. «Kui klient tellib toidu koju, saab ta ka kotitäie riideid kullerile kaasa anda, paari päeva pärast toome puhtad riided tagasi,» rääkis Mäeots.

Sümboolse raketilennuga täidab FreshGo oma avalubaduse: «Nopime kõige värskemad tooted ja toimetame need otse sinuni! Nii ei pea sa raiskama oma aega ja energiat ostlemisele ning võid ostukäru rahulikult kuu peale saata!»

Elu24 tegi kogu sündmusest ka osteülekande. Video on järelevaadatav SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles