Veel üks müsteerium: kumba pidi Tanja pöörleb?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 poolfinaalide lugude salvestused. Tanja.
Eesti Laul 2014 poolfinaalide lugude salvestused. Tanja. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile täheldasime tänu Tanja enda välja toodud märkusele, et kaunis lauljanna vaatab postitatud piltidel tihti enda paremale küljele. Vaatajate poolt vaadatuna on näha teda heitmas pilku vasakule. Tänases videos keerleb Tanja üldse ringselt, aga kumba pidi?

Klipi allkirja on naine eilsele pildile vastulöögiks kirjutanud: «Kui vaatad igale poole.» Meie kommentaariumis tekitas suurt debatti kummale poole Tanja oma piltidel siis ikkagi vaatab - vasakule või paremale? Üldjuhul jõuavad fotod vaatajateni peegelpildis. Ehk kui pildil vaadatakse enda paremale küljele, on fotolt näha pilku vasakule.Vaata, kummale poole Tanja Sinu meelest vaatas, SIIT. Täna postitatud klipp tekitab aga hoopis uusi küsimusi: kumba pidi Tanja pöörleb?

Dünaamilised optilised illusioonid on nii teadlastele kui tavainimestele huvi pakkunud aastaid. Internetis üks populaarsemaid selliseid illusioonivideosid palub hinnata, kumba pidi naine keerleb: päripäeva või vastupäeva. Mõned inimesed väidavad, et kui suunata oma tähelepanu naise jalgadele, on võimalik pöörlemissuunda niiöelda oma mõttejõuga muuta.

Vaata, kas meie armastatud Tanja on ka tegelikult hoopis optiline illusioon ning vaatab samal ajal nii paremale kui vasakule ja pöörleb nii päri- kui vastupäeva?

 

Kui vaatad igale poole ?? ▫️ ▫️ ▫️ #minusamsung #galaxys9

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles