Kuula! Internetti lekkis «La forza» väidetav esialgne demoversioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Madis Sinivee

Sotsiaalmeedias on ringlema läinud Elina Nechayeva «La forza» väidetav esialgne demoversioon, mis esitati Eesti Laulu konkursile.

Loo võimalik demoversioon laaditi üles Twitterisse, kus väidetakse, et tegemist on «La forza» esialgse versiooniga. Eesti Laulu produtsent Mart Normet palus loo aga ümber teha, sest mehe arvates lämmatas «La forza» produktsioon Elina vokaali. 

«La forza» instrumentaalosa autor Mihkel Mattisen tunnistas märtsi alguses Õhtulehele, et loo kõla tuli muuta. «Muusikat on raske sõnadesse panna, aga andsime Elina häälele muusikas õhku juurde ja tegime loo minimalistlikumaks,» sõnas Mattisen toona. 

Mart Normet sõnas Menule, et internetis leviv lugu on tõesti sarnane esialgse «La forza» versiooniga. Samas lisas ta, et algversioon ei tohiks nõnda internetis levida, sest demo saadeti rangelt vaid Eesti Laulu esimesse vooru. Ka ei osanud ta öelda seda, kust kohast võis lugu lekkida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles