ERITI PÕNEV GALERII: Vaata, kuidas valmib Hollywoodi kassahitt, mille peaosas mängib Keanu Reeves!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi näitlejal Keanu Reeves'il on käed-jalad tööd täis, sest filmi «John Wick 3» võtteperiood käib täistuuridel. Suuremate fännide rõõmuks on avaldatud rohkelt pilte võtteplatsilt, mis annavad aimu sellest, milline möll läheb varsti kinoekraanidel lahti. 

«John Wicki» järjekorras kolmas film tuleb välja 16. mail 2019. aastal. Filmiseerias esimene «John Wick» linastus 2014. aastal ning film räägib sellest, kuidas pärast armastatud abikaasa surma saab John Wick (Reeves) naiselt veel viimase kingi, hagijakutsika Daisy. Paraku murravad sadistlikud  kurjategijad mehe majja sisse, röövivad auto, peksavad Johni vaeseomaks ja tapavad Daisy. Endale teadmata äratasid nad allmaailma halastamatuima palgamõrvari raevu.  

Nii mõnedki filmikriitikud on filmi nimetanud idiootlikuks, ent kinosaalides võeti filmi esimene osa hästi vastu. Rotten Tomatoes lehekülje hinnangul meeldis film 86% kinokülastjatest.

«John Wick 2» filmis on legendaarne palgamõrvar John Wick sunnitud tööle naasma endise kolleegi tõttu, kes plaanib üle võtta salajast rahvusvahelist palgamõrtsukate gildi. Verevandega teda aidata lubanud John sõidab Rooma, kus tema vastasteks on maailma ohtlikumad tapjad.

Ka menuloo järjeosa võeti kinosaalides hästi vastu. Rotten Tomatoes lehekülje hinnangul meeldis film 85% kinokülastjatest. 

«John Wick 3» osa kohta on veel üsna vähe informatsiooni. Küll aga on teada, et mitmed kuulsad näitlejad astuvad filmis üles nagu näiteks: Halle Berry, Jason Mantzoukas, Asia Kate Dillon, Anjelica Huston ja Mark Dacascos.

VAATA KA ERITI MÄRULIROHKET GALERIID!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles