Jet Li esindaja: staar ei ole surmahaige, viletsa kvaliteediga fotod näitasid teda vanana

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jet Li 2000. aasta filmis «Rome Must Die»
Jet Li 2000. aasta filmis «Rome Must Die» Foto: Rights Managed / Warner Bros. / Ronald Grant Arch/Scanpix

Selle nädala alguses teatasid mitmed meediaallikad, et hiinlasest võitluskunstide legend ja näitleja Jet Li on vist väga haige, nähes fotodel oma vanusest märgatavalt vanem välja.

Li esindaja Steven Chasman selgitas, et staar on tõesti end kiilaks ajanud ja kannab prille, kuid ta ei ole surmahaige ega nõrk, nagu paljud arvavad, teatab news.com.au.

Jet Li
Jet Li Foto: Twitter.com

Chasman lisas, et 55-aastane Li nägi sotsiaalmeediasse jõudnud fotodel oma vanusest vanem välja, kuna tegemist oli halva kvaliteediga uduste fotodega, mis ta tegelikule vanusele aastaid lisasid.

«Minu klient on suurepärase tervise juures ja heas sportlikus vormis. Vale nurga alt keskpäevasel ajal tehtud ja halva kvaliteediga fotodest võis jääda mulje, et temaga on midagi korrast ära, kuid kinnitan, et kõik on hästi.  See, et keegi tema käest kinni hoidis, ei tee teda veel nõrgaks,» selgitas esindaja.

Jet Li koos saatjaga
Jet Li koos saatjaga Foto: Twitter.com

Chasmani teatel on Li liigutatud, et fännid ta tervise pärast muretsevad.

Li avalikustas 2013. aastal, et tal on mõningaid terviseprobleeme, kuid mitte selliseid, mis ta kohe jalust niidaksid. 2010. aastast võtab ta kilpnäärme ületalituse tõttu ravimeid.

Jet Li
Jet Li Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP/Scanpix

«Ma kas jätkan märulifilmidega või jään kohe ratastooli, vahepealset varianti ei ole. Olen aastate jooksul nii treeningutel kui filmivõtetel saanud vigastusi, mis mu tervist mõjutavad. Vigastused on avaldanud mõju nii mu jalgadele kui lülisambale, kuid niikaua kui püsti saan olla, jätkan tegevust,» sõnas staar.

Jet Li on mänginud menufilmides nagu «Romeo Must Die», «Lethal Weapon 4», «Kiss of the Dragon» ja «The Expendables 2».

Jet Li üks trikke
Jet Li üks trikke Foto: Rights Managed / REVOLUTION STUDIOS / Ronald Gran/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles