Kohustused kutsuvad: värskelt kuninglik abielupaar esimesel ametlikul üritusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui abiellutakse, sõlmitakse püha liit ka kaaslase perekonnaga, kellest saab ka sinu pere. Kõik sünnipäevakutsed ja kokkusaamised kehitavad mõlemale abikaasale ja ära vingerdamine on suur patt. Ammugi siis kui jutt käib kuninglikust perest ja nende ametlikest üritustest. 

Prints Harry ja värske abikaasa Meghan võtsid esimest korda abielupaarina osa prints Charles'i 70. sünnipäeva auks korraldatud kuninglikust üritusest. Loomulikult oli kõikide kõrgendatud tähelepanu suunatud hoopis õnnelikele noortele, mitte sünnipäevalapsele endale. Meghan kandis tagasihoidlikku kuid elegantset kleiti ja kübarat ning sobis kogu seltskonnaga hästi. Kuigi kehakeel võis väljendada kohati mõningast ärevust, mõistetavalt, siis mitmel pildil tunneb naine end hästi ja on naeru varjamiseks käe tõstnud. 

Ka prints Harry kandis viisakat ülikonda, kuid olgem ausad - kas nägus prints meile peale nii kauni naisega abiellumist üldse enam huvi pakub?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles