Endine Playboy-kaunitar tegi koos pisipojaga pilvelõhkuja katuselt surmahüppe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephanie Adams, 2006.
Stephanie Adams, 2006. Foto: Tina Fineberg / Scanpix

Endine Playboy modell Stephanie Adams leidis oma traagilise lõpu enesetapu läbi. Meeleheitehoos hüppas naine hotelli katuselt alla, viies surma ka oma 7-aastase poja.

Stephanie Adams oli 1992. aastal Playboy ajakirja jaoks novembrikuu modelliks. Mõnda aega oli ta abielus jõuka Itaalia investoriga, kuid hiljem paar lahutas. 2003. aastal teatas Adams, et on lesbi. Seeläbi sai temast esimene avalikult gei Playmate, pälvides sellega nii avalikkuse kui LGBT liikmete tähelepanu. 2009. aastal teatas ta, et on kihlunud ning peagi oma mehega abiellumas. Sellel ajal antud intervjuudes kirjeldas ta end taas heterona.

Tõtt teabki ilmselt vaid naine ise kuid seda temalt kahjuks enam küsida pole võimalik. Näitlejanna hüppas hotelli katuselt alla, haarates kaasa ka oma 7-aastase poja. Seost nähakse kiropraktikust eks-abikaasaga lapse hooldusõiguse eest kohtu käimisel ning sama päeva varajastel tundidel toimunud tulisest sõnavahetusest eksiga, kirjutab The Sun. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles