Kuninglikud pulmakostüümid: kas lilled on kallimaks läinud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry lahkumas St George'i kabelist.
Meghan Markle ja prints Harry lahkumas St George'i kabelist. Foto: POOL New / Scanpix

Humoorikad internetikasutajad on kõrvutanud printsess Diana, hertsoginna Kate'i ning värskelt Sussexi hertsoginnaks saanud Meghani pulmakostüüme ning jõudnud huvitavale järeldusele.

«Lilled on vist kallimaks ja haruldasemaks muutunud,» kirjutab originaalpostitaja pildile pealkirjaks. 

Foto: 9GAG

Mitmed kommenteerijad on leidnud Meghani tagasihoidlikule kleidile ja kimbule ratsionaalse seletuse: vahe seisneb, kui lähedase troonipärijaga abiellutakse.

1981. aastal abiellunud Dianast sai kroonprintsi abikaasa, 2011. aastal heitis Kate Middleton ühte kroonprintsi vanima pojaga ning tänavu sidus kroonprintsi noorima pojaga abieluliidu Meghan. Kõikide eelduste kohaselt ei saa Meghanist kunagi Inglismaa valitseja abikaasat, seega on tema positsioon kuninglikul trooniredelil oluliselt madalam kui neil kellega teda võrreldakse. 

Meghan Markle'i pulmakleidi autoriks on Briti disainer Clare Waight Keller ehk Givenchy moemaja. Kate Middleton'i kleidi disainis Briti disainer Sarah Burton, Alexander McQueen'i moemajast. Printsess Diana kleidi autoriteks olid David ja Elizabeth Emanuel ning seda peetakse ajaloo kõige kuulsamaks kleidiks. Erinevatel arvamustel ka ilusaimaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles