Millised jalad! Talor Swift näitab säärt...ja kõike ülejäänut!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taylor Swift on tuntud oma ülipeene figuuri ja pikkade siredate jalgade poolest. Spekulatsioonide kohaselt on ta need ulmesummade eest ka kindlustanud. Pole siis ime, et noor naine Billboardi muusikaauhindade tseremoonial kõike nõnda julgelt demonstreeris.

Taylor Swift saabus galale Versache kahvaturoosas kleidis, milles ta äärmiselt elegantne välja nägi. Kleidil oli peaaegu nabani lõhik, mis lauljanna mitmel korral peaaegu punastamapanevasse olukorda oleks pannud. Kahe Billboardi auhinnaga koju jalutanud naist ei näinud selline riskantne situatsioon aga sugugi häirivat ning ta poseeris enesekindlalt kõikidele fotograafidele. Talle anti parima naisartisti auhind ning ka auhind kõige paremini müünud albumi «Reputation» eest. 

2015. aasta märtsis levisid spekulatsioonid ja kuulujutud, et lauljanna Taylor Swift on oma võrratud jalad kindlustanud. 40 miljoni dollari väärtuses! Kuigi kehaosade kindlustamine võib tunduda uskumatu, ei ole see kuulsuste seas sugugi ebatavaline. Näiteks on oma alajäsemed kindlustanud ka jalgpallurid David Beckham ja Christiano Ronaldo. David Beckhami siresääred on hinnatud suisa 151 dollari vääriliseks. Jennifer Lopez peab kõige väärtuslikumaks oma istmikku ja on kindlustanud selle 27 miljoni dollari eest. 

 

?????????????@billboard @austinhargrave

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles