Video: vigane kerjus osutus jõukaks naiseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liibanoni Beiruti kerjus osutus jõukaks
Liibanoni Beiruti kerjus osutus jõukaks Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Liibanonis Beirutis kerjas vigane naine aastaid tänavatel ja kõik arvasid, et ta on väga vaene, kuid pärast ta surma ilmnes, et tegemist oli jõuka naisega.

Politseinikud leidsid 52-aastasena surnud Fatima Othmani juurest mitu raha täis kotti, milles oli kupüüre viie miljoni Liibanoni naela (3300 dollarit) eest ning ta pangaarvelt 1,7 miljardit Liibanoni naela (1,1 miljonit dollarit), teatab news.com.au.

Fatima Othmani juurest leitud raha
Fatima Othmani juurest leitud raha Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Politsei pressiesindaja Joseph Musallemi teatel ei ole naise surmas midagi kahtlast, vaid tal tekkis ootamatult infarkt. Samas üllatas korrakaitsjaid asjaolu, et tegemist ei olnud vaese naisega nagu arvati.

Ka inimesed, kes elasid piirkonnas, kus naine kerjas ja talle aegajalt raha andsid, olid ta suurest varandusest üllatunud.

Othmanist sai Beirutis kohalik kuulsus, kui üks sõdur söötis- jootis kerjusnaist, kuna naine ise ei olnud oma vigaste käte tõttu võimeline sööma- jooma. Samuti ei saanud ta jalgu kasutada, kuna ka jalad olid tal vigased.

Sellest abistamisest jõudsid fotod sotsiaalmeediasse, tehes kuulsaks nii kerjusnaise kui sõduri.

Liiabnoni Beiruti kerjus osutus jõukaks
Liiabnoni Beiruti kerjus osutus jõukaks Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sõdur sai oma ülemuselt inimlikkuse ja heatahtlikkuse eest kiita.

Politsei otsis pärast Othmani surma ta pere üles ja ilmnes, et nad elavad Liibanoni põhjaosas Akkari piirkonnas Ain Al-Zahabis.

Pere viis Othmani surnukeha Beirutist ära, et ta kodukohta matta ja nende sõnul ei teadnud nad naise salajasest varandusest.

Fatima Othman
Fatima Othman Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Pere arvates ei julgenud naine oma rahast kellelegi rääkida, kuna arvas, et ta vara võidakse röövida.

Politsei teatel saavad sugulased ta raha endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles