LÕBUS VIDEO! Vaata, kui humoorikal moel kutsub Märt Avandi heategijaid Pardirallile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit MTÜ / Youtube

Märt Avandi ning Andres Maimik said hakkama lustaka videoga, millega kutsuvad üles kõiki heategijaid osalema 9. juunil toimuval Pardirallil. Lisaks Avandile teevad klipis kaasa Jaan Rekkor, Saara Nüganen ja Ott Raidmets.

Pardiralli on Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Enne võistlust saab iga annetaja – nii üksikisik, pere, sõpruskond kui ettevõte – hakata Pardiralli kodulehe vahendusel endale sobiva annetuse eest ühe nummerdatud vannipardi sponsoriks.  

Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale ürituse peaauhinna, ning kõikide teiste osalejate vahel loositakse välja veel palju toredaid üllatusauhindu.  Üritus on osalejatele tasuta.

 Pardiralli 2018 toimub laupäeval, 9. juunil Kadrioru pargis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles