Ka Kalamaja August on Kalamaja päevadest pisut väsinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamaja August.
Kalamaja August. Foto: facebook.com

Kalamaja Kopli 24 hoovist tuntud karvane oranžikas kiisuke August on võitnud tuhandete möödakäijate, turistude ja instagrammerite südamed. Täna on avatud ka tema maja sisehoov. 

Kass August on kõigiga sõber ning pahatihti satub seetõttu võõrsile ööbima. Tänavu talvel valmistas kass aga oma pererahvale muret, sest ei tulnud koju juba mitme nädala jooksul. Hiljem selgus, et ta oli kuidagi roninud kellegi autosse ja Lasnamäele sattunud. 

Täna on Tallinna hipsterlinnaosa Kalamaja täis sadu välikohvikuid. Ka kass August avas täna taaskord avalikkusele oma õueväravad. Traditsiooniliselt astus katusekontserdil üles ansambel Kruuv, toimus Kalamaja inimeste poolt koostatud kogukonna-raamatu «Õhus on Kalamaja» esitlus, sai sooja toitu, külma jäätist ja loomulikult parimat kohvi. Augusti õu on väga laste- ja loomadesõbralik hoov.

Kalamaja trall ja möll on aga kiisukese täna päris ära väsitanud. Vaadake, millise nunnu puhkehetke võttis August omale SIIT.

Foto all on kirjas, et alati seltskondlik August on pisut väsinud. 

Keep rollin’ #kalamajaaugust #koduarest

A post shared by Silver (@silvers_) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles