Emma Bunton seletab, miks «Spice Girlsi» kuninglikku pulma ei kutsutud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls, 2012.
Spice Girls, 2012. Foto: Ian West / Scapix

Vürtsitüdruk Baby Spice ehk Emma Bunton väitis, et kuulujutud nende bändi esinemisest kuninglikus pulmas on alusetud, vahendab Sunday Express

Tänavu veebruaris vihjas vürtsipiiga Mel B ühes Ameerika telesaates, et «Spice Girls» on ametlikult kutsutudud Prints Harry ja Meghani suurejoonelisse pulma esinema. Saatest jäi mulje, et popstaar lobises varakult välja suure saladuse. 

Mel B aga tegi hoopis nalja, kui väitis, et kutse sai terve bänd. Uudis levis kulutulena, kuna keegi bändist seda otseselt ümber lükkama ei kiirustanud. Emma Bunton provotseeris fänne veel päev enne pulma sotsiaalmeedias roosat kübarat kandes ja küsimusega, kes veel pulmdeks valmis on? Ja kunagine vürtsitüdruk Victoria Beckham säras pulmas lausa kutsutud külaliste seas. 

Emma Bunton postitas Instagrami looritatud foto endast kui kuninglikust pruudist ja kirjutas sinna alla: «Kodupidu kuningliku pulma stiilis» ja lisas, et kui sa ei saa olla nendega koos, ole ise nagu nemad.

Wedding house party!!!

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles