Hugh Grant astub prints Harry jalajälgedes: näitleja abiellub esmakordselt

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Grant ja Anna Eberstein
Hugh Grant ja Anna Eberstein Foto: CAP/PLF/HFPA/©HFPA/PLF/Capital Pictures

Inglise näitleja ja suur naistemees Hugh Grant on viimaks, 57-aastasena otsustanud vallalise elu sinnapaika jätta ja abielluda. 

Prints Harry, kes laupäeval abiellus, paistab olevat Hugh Grantile suureks eeskujuks, sest ka näitleja kavatseb sel kuul oma kallimaga abielluda, vahendas Metro. Hugh Grantile oleks see esimene abielu, kuigi ta on käinud paljude tuntud naistega. Hugh'l oli 13 aastat kestnud suhe Austraalia näitlejanna Liz Hurleyga, kellest ta läks lahku aastal 2000. 

Fännid said Hugh tulevastest pulmadest teada, kui vastav teade ilmus Kensingtoni ja Chelsea registreerimisametite juurde. See vihjab, et kuupäev on paigas, aga mis see täpsemalt on, seda ei tea.

Hugh sõprade arvates on tegu meeldiva üllatusega. «See on päev, mida paljud Hugh sõbrad ei oleks kunagi arvanud, et tuleb. Temast saab varsti pensionär ja ta otsustas alles nüüd perepeaks saada,» sõnas allikas väljaandele The Sun.

Hugh Grant on olnud koos kallima Anna Ebersteiniga kuus aastat ja neil on koos kolm last.

Hugh'l on aga kokku viis last, kellest kolm on Annaga ja kaks Hiina restorani administraatori Tinglan Hongiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles