Suur galerii ja kokkuvõte: prints Harry ja Meghan Markle astusid altari ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaua oodatud päev on kätte jõudnud - prints Harry ja tema Ameerika näitlejannast kihlatu Meghan Markle sõlmisid abieluliidu. Vaata pilte suurejoonelisest pulmast!

Sussex'i krahvinnaks saanud Meghan Markle kleidi disainis Clare Waight Keller. Erilist tähelepanu pöörati pulmaloorile, mis disainiti pruudi erisoovide järgi. Naine soovis, et teda saadaks Rahvaste Ühendusse kuuluvate riikide sümboolika. Nõnda sai loorile tikitud 53 lillemustrit, mis esindab igat ühendusse kuuluvat riiki. 

Meghan on Harryst veidi vanem: 36-aastane, Harry 33. Meghan on ühtlasi ka vanim pruut, kes kuninglikku perekonda abiellunud. Paar on oldud veidi alla kahe aasta. Kihluti eelmisel aastal Aafrikas. 

St George'i kabeli jumalateenistusele said kutse 600 inimest, millele järgneb kuninganna Elizabeth II võõrustusel pidulik retseptsioon. 200 külalist said kutse ka privaatsele vastuvõtule Frogmore House'is. Windsori lossi territooriumile kutsuti 2 640 inimest, kes üheskoos tähistada saavad. Sealhulgas mitmed ohvitserid, heategevusega seotud inimesed, õpilased, Windsori lossi töötajad.

Meghani eesnimi on tegelikult Rachel Meghan. Kuid kuna saatuse tahtel kannab sama nime ka tema poolt kehastatud tegelaskuju populaarses telesarjas, on naine teinud otsuse esineda nime all Meghan. Lisaks sellele, et naine on mitmeid aastaid tegutsenud näitlejana, on ta töötanud ka kalligraafina. 

Prints Harry on öelnud, et teadis esimesest silmapilgust, et Meghan on «see õige». Noored tutvusid ühiste sõprade läbi, ega olnud teineteise tegemistega eelnevalt eriti kursis. Pulmakulud kattis kuninglik perekond. Elama hakatakse Kensingtoni palees. 

Pulmatordi autor on Claire Ptak. Tordi valmistamiseks kulus üle 200 sidruni.

Prints Harry esimesed sõnad Meghanile, kui ta teda altari ees nägi olid: «Sa näed suurepärane välja, mul on nii vedanud.»

Vaata vahetatud tõotusi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles