Ingrid Margust häirib, kui arvatakse, et ta on saavutanud edu tänu sellele, et on ilus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Margus seriaalis «Lõks» mõrvarühma juhi Mariana.
Ingrid Margus seriaalis «Lõks» mõrvarühma juhi Mariana. Foto: TV 3

Mitmest telesarjast («Litsid», «Merivälja» ja «Lõks») tuntud kaunis näitleja Ingrid Margus andis «Arterile» suure intervjuu.

Kunstnik Martin Saare võluv kallim Ingrid Margus on osalenud üllatavalt paljudes telesarjades. Mõni alles alustav näitleja oleks saanud nii keskse ja kandva rolli kommertskanali prime time’i ajal jooksvas sarjas.

Kusjuures seriaali tegijate valik langes Marguse kasuks juba kaks aastat tagasi, mil ta oli, tõdegem fakti, nii ekraanil kui laval täiesti tundmatu. Miks selline riskantne valik ja millega Margus, kes on jätnud endast jälje maha ka «Meriväljas» ja «Litsides», usalduse ära teenis, seda lugege Arterist.

«Võtsin seda kui oma filmikooli, õppisin seal hästi-hästi palju. Kui mainisin esika päeval TV3 intervjuus Päärule, et ta suunas ja aitas mind hästi palju, siis ütles ta, et ei tea, millest ma räägin, sest kui tema alles õppis teksti, oli mul tekst alati peas – et «kust otsast ma sind aitasin?» muigab Ingrid Margus

Aga see on nii oluline, kellega sa koos mängid. Kui mu kõrval oleks olnud keegi selline, kes poleks varem üldse filmi- või seriaalitööd teinud, oleks ikka palju kõhedam olnud.

Loe pikemat intervjuud Ingrid Margusega SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles