Ilus žest: Meghan Markle'i viib altari ette prints Harry isa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja Wales'i prints Charles.
Meghan Markle ja Wales'i prints Charles. Foto: PA / PA Wire/Scanpix

Juba homme kungliku perekonda abielluv Meghan Markle teatas eile, et tervislikel põhjustel ei saa tema isa teda altarini saata. Spekuleeriti ja mõistatati kuid täna saabunud teate kohaselt võtab selle tähtsa rolli üle Harry isa Charles.

Kensingtoni palee tegi ametliku teate, et prints Harry isa võtab tähtsa kohustuse enda kanda: «Preili Meghan Markle on palunud kuninglikul kõrgusel, Wales'i prints Charlesil olla talle saatjaks teel alarini. Prints Charles'il on hea meel preili Markle'it sellisel viisil perekonda tervitada.»

E! Newsi teatel toimus otsus ja palve edastamine viimase 24 tunni jooksul. Prints Harry ja Meghan on seda omavahel arutanud ning mees on õnnelik, et tulevane kaasa tema isas nõnda kaasata on otsustanud. Prints Charles on väidetavalt väga liigutatud ning see on kindlasti märgiks kasvavast lähedusest tema ja tulevase minia vahel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles