Ah, pagar! Briti kunigliku pulmatordi retsept on teada: vaata, mis läheb tordi sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevalmistused kuningliku pulma tarbeks on viimase vindi peal, sest juba homme on prints Harry ja Meghan Markle'i pulmapäev. Pulmapäeva eel jagas Kensingtoni palee sotsiaalmeedias kuningliku pulmatordi retsepti! 

Ühendkuningriigis toimub 19. mail kuninglik pulm, prints Harry abiellub oma kihlatu, ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle’iga ning Kensingtoni palee Instagram Story's kergitatakse saladuseloori kuningliku pulmatordi koostisosade osas.

Postituste kohaselt läheb tordi tarbeks vaja: 20 kilogrammi jahu, 20 kilogrammi suhkrut, 10 pudelit Sandringham'i leedrimarja siirupit, 20 kilogrammi võid, 500 orgaanilist Suffolki muna ja 200 Amalfist pärit sidrunit. 

Pulmatordi eest vastutab Violet pagariäri omanik Claire Ptak, kes valmistab tordi koos kuueliikmelise meeskonnaga. Meeskond on viimased viis päeva järjest Kensingtoni palee köögis toimetanud, et tordi lõpptulemus oleks täiuslik.

Küll aga hoitakse kuni pulmadeni saladuses pulmatordi lõplik välimus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles