Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mikk Rand: Lenna võiks end täiesti rahulikult bitchina näidata

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
«Kinotehase» finaalsaade
«Kinotehase» finaalsaade Foto: Kanal2

Filmitalgute rahvafilmi üks peategelastest saab olema Lenna Kuurmaa, kellega koos näitlemise nimel saate «Kinotehas» osalised üksteisega rinda pistsid.

Projekti üks vedajatest on Mikk Rand, kes leidis, et Lenna on filmis enda jaoks väga mõnusa rolli saanud. «Lenna ongi staar, ta on ka filmistaar. Ta peab mängima iseennast natuke grotesksema staarina. Ta võiks end vahel rahulikult sellise korraliku bitchina välja paista lasta,» rääkis Rand ja lisas, et tegelikult on Lenna Kuurmaa siiski väga hea inimene.

«Tegelikult ta ei ole selline, aga ma ütlen, et me mängime. See ongi see, kus me filmile tahame dramaturgiat sisse. Tahame, et tunded hakkaksid kohe pihta. Ühel hetkel siis režissöörid ütlevad Lennale, et lase nüüd tulla,» kirjeldas mees. «Filmi lõpuks on Lenna siiski väga mõnus tütarlaps, kellel on seal ka omad liinid.»

Tagasi üles