«Nukitsamehe» Kusti võitles võtetel terviseprobleemidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti filmilapsed»
«Eesti filmilapsed» Foto: Kanal 2

Ülari Kirsipuu, kes täitis filmis «Nukitsamees» Kusti rolli, meenutas Kanal 2 saates «Eesti filmilapsed» võtteperioodi, mis ühel hetkel füüsiliselt äärmiselt raskeks muutus. See oleks olnud nii täiskasvanule, rääkimata siis lapsest.

Ülari Kirsipuu jaoks oli võttepeiood ühest küljest oli väga põnev: varavalges metsa võttele sõita, tuntud näitlejatega päevi veeta ja üldse teistmoodi suve nautida. Teisalt oli kurnav ja füüsiliselt äärmiselt raske.

«Üks keeruine võte oli see kus Nukitsameest pestakse ja lapsed üritavad tal sarvi maha viilida. See oli selline keeruline päev, seda stseeni tegime 12 tuublit. Sõnuseletamatul põhjusel jäin sel päeval haigeks. Mäletan, et viskasin murule pikali, pea käis ringi ja oli paha olla.»

Ülari on üllataval kombel tegelikult juba ligi 20-aastat olnud n.ö. telemees, kelle käe all valmib näiteks Kanal 2 telesaade «Hooaeg».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles