John Legend ja Chrissy Teigen said poisslapse vanemateks

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 26/02/17 of Chrissy Teigen and John Legend, as Chrissy has scolded her husband for taking all of her phone chargers.
File photo dated 26/02/17 of Chrissy Teigen and John Legend, as Chrissy has scolded her husband for taking all of her phone chargers. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Laulja John Legend ja modell Chrissy Teigen teatasid täna, et on saanud teist korda lapsevanemateks. 

Chrissy kinnitas sotsiaalmeedia vahendusel, et on saanud poisslapse emaks täna hommikul. Twitterisse postitatud sõnum oli lihtne: «Keegi on siin!» Ta lisas sellele kaks piimapudeli ja naeratava näe emotikoni.

Vaid mõned päevad tagasi andis naine teada, et ta ei viitsi enam rase olla ja tahaks juba last näha. Tema soov last näha on hoogustunud alates 11st päevast, mil ta rasedaks jäi, vahendas Metro.

John Legendi ja Chrissy Teigeni laps eostati kunstliku viljastamise teel.

Nende esimene laps on tütar, kelle nimi on Luna Simone Stephens, kes sündis aastal 2016. Ka tema eostati kunstliku viljastamise teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles