Armin Karu kunagisest atentaadikatsest: see oli väga reaalne plaan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Karu
Armin Karu Foto: Eero Vabamägi

Eelmisel neljapäeval oli 52-aastase Armin Karu viimane tööpäev Olympic Entertainment Groupi (OEG) nõukogu esimehena ja «Pealtnägija» toimetaja Kristjan Pihl kohtus sel päeval Eesti Donald Trumpiks kutsutud mehega tema enda rajatud pilvelõhkuja presidentaalses sviidis.

Kristjan Pihl uuris intervjuu käigus, kas Armin Karu enda glamuurse ja väga meedialähedase elu pärast pole oma elu pärast kartnud, näiteks atentaadi pärast muretsenud.

«No see atentaadikatse, te ise teate väga hästi, oli tegelikult» vastas Karu Pihlile. «Ma ei mäleta täpselt seda aega, aga see oli, kui me võtsime ühe konsultandi, kes osutus kurikaelaks, hakkas palkama siis kedagi, kes teeks atentaadi.»

«See oli väga selge plaan. Ta ju mõisteti Eesti kohtu poolt süüdi mitmes astmes. See oli ikkagi väga reaalne plaan ja siin ma ka pean olema väga tänulik KAPOle, kes selle loo ära lahendas tänu oma professionaalsele tööle,» sõnas Armin Karu MENU vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles