Tõsielustaar Draya Michele bikiinidest alles ainult narmad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

33-aastane tõsielustaar ja modell Draya Michele natis basseinimõnusid ja pani selleks puhuks selga bikiinid, mis praktiliselt olematud. Rinnahoidjata ja ainult narmastega bikiinipükstes tundis naine end väga mugavalt.

Draya sai esmakordselt avalikku tähelepanu kui selgus, et on muusik Chris Browni tüdruksõber. Tänaseks on see suhe loomulikult lõppenud ning naine küttis kirgi tõsielusarjas «Korvpallurite naised». 

Lisaks mõningatele tele- ja filmietteastetele tegutseb naine usinasti modelli ning moeloojana. Ilmselt on naine seetõttu oma rannakostüümide valikul eriti julge: ka tänaselt pildilt nähtud kooslus on tema enda disainitud ning lisaks kuuluvad loomingusse veel teisedki riskantsete lõikega rannarõivad. Nimeks «Mint Swim». Lisaks veel kaks elustiilirõivaste kollektsiooni: «Fine Ass Girls» (2013) ja «Beige&Coco» (2016).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles