Vaata, mida tegi Traffic suletud kinomajas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traffic.
Traffic. Foto: Jake Farra

Ansambel Traffic üllatas meid uue singliga «Vead», mille jaoks filmiti ka tore, tantsuline muusikavideo. Peagi, on oodata ka uut albumit. 

Muusikavideo filmimiseks oli kasutada seitsmetunnine ajavahemik CocaCola Plazas, sel ajal kui kinouksed tavaliselt suletud on. «Lapselikult põnev oli öises kinos kogu tiimiga ringi liikuda, teades, et seal oleme vaid meie. Samal ajal oli kuklas teadmine, et peame kogu materjali kindla aja jooksul ära filmima või vastasel juhul ei saa video valmis,» sõnas Trafficu solist Silver Laas.

«Vead» räägib tegelikult sellest, kuidas üksteise kiiksude ja eripäradega, soovide ja huvidega paremini toime tulla, neid arvesse võtta, rõhudes sellele, et üksi ei ole parem,» ütles üks laulu autoritest, Stig Rästa.

«Me kipume teinekord unustama, et keegi meist pole ideaalne ja ei näe suurt pilti, kus tahes-tahtmata tullakse üksteise soovidele vastu, et kõik laitmatult toimiks,» märkis Silver. «Olgu see siis näiteks kasvõi plaadi tegemine,» lisas Laas naerdes, mainides, et Trafficul on aasta lõpu poole ka uus kauamängiv ilmumas. Värske loo autoriteks on Stig Rästa, Fred Krieger ning Vallo Kikas. 

Bändi tegemistega hoia end kursis SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles