Suurbritanniat esindanud SuRie: mul on kätel sinikad

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susanna Marie Cork ehk SuRie.
Susanna Marie Cork ehk SuRie. Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

Suurbritanniat sel Eurovisioonil esindanud SuRie käis pärast intsidenti kohalikus hommikusaares, kus tehti muu hulgas juttu ka intsidendist, kus lavale jooksis mees, kes tal mikrofoni käest haaras.

Telekanalil ITV eetris olnud saade «This Morning» tundis naissaatejuht Holly Willoughby lauljale kaasa, et temaga selline intsident juhtus, sest SuRie oli nii kaua selle esitlusega vaeva näinud ning oli väge nukker, et üks inimene selle lihtsalt nii ära rikub.

Siis aga küsis meessaatejuht Phillip Schofield: «Millal sa sai aru, et ta on sinu poole teel?»

«Siis kui ta oli siinsamas,» vastas SuRie ning tõstis käe põse juurde, vaid viie sentimeetri kaugusel oma näost. 

«Kas sa tundsid hirmu?» küsis Schofield.

«Mul ei olnud aega hirmu tunda,» vastas naine. «Ta oli järsku seal, turvamehed olid tema juures sama kiiresti kui tema oli minu juures. Tema haaras mikrofoni mõneks sekundiks, aga laul mängis ikka edasi. Taustalauljad laulsid edasi. Publik hõiskas edasi. Ma plaksutasin koos publikuga kaasa, aga mul ei olnud lihtsalt mikrofoni. Ma pöörasin siis ümber ja nägin mikrofoni maas ning mõtlesin: see on ju minu. Ma korjasin selle üles ja lõpetasin laulu».

Turvameeskond tormamas mehe juurde, kes SuRie'lt mikrofoni ära võttis.
Turvameeskond tormamas mehe juurde, kes SuRie'lt mikrofoni ära võttis. Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS

«Aga ta vigastas sind?» küsis Schofield kohe järgi.

«Mul on mõned sinikad.»

«Sinikad kätel?»

«Jah, sest ma hoidsin mikrofoni, aga minuga on kõik korras.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles