Filmimees Mikk Rand: Tõnu oleks filmi peaosalise rolli paremini sobinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 uus saade «Kinotehas»
Kanal 2 uus saade «Kinotehas» Foto: Kanal 2

Filmitalgute rahvafilmi üks vedajatest Mikk Rand rääkis Elu24’le, et tema arvates oleks Tõnu Õllek stsenaariumi järgi uude rolli  paremini sobinud.

«Kui sa võtad selle stsenaariumi ette ja hakkad lugema, siis Tõnu on lihtsalt see tüüp. Me ei hakka vahetama, see on ju mäng. Iga film on lõppkokkuvõttes mäng ja kõik inimesed sobivad nendesse rollidesse. Ja pealegi see polegi tähtis mida mina praegu arvan,» selgitas Rand ning jätkas Tõnu Õlleki kiitmisega.

«Tõnu kiita pole raske. Ta on fotogeeniline ja kaamera ees hästi loomulik. See on teine asi, mida ma Märdile soovitaksin – ühel hetkel ära üle punnita. Kui pead kedagi groteskina järele tegema, siis tee .. Märdil on mingil hetkel raske loomulik olla. Tõnul tuleb see lihtsalt. Ta on võib-olla päevad otsa autoremondiluksepana mootori küljes. Tal ei ole vaja üle dramatiseerida,» lisas mees ning avaldas lootus, et Tõnu kaotuskibedus pole nii suur, et ta mõne filmi kõrvalrolliga ei nõustuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles