Hugh Hefneri eksil Kendra Wilkinsonil häda käes: mu süda on murtud, aga tahan seksi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendra Wilkinson, 2015.
Kendra Wilkinson, 2015. Foto: F. Sadou/Scanpix

Kendra Wilkinson on pärast lahkuminekut Playboy omanikust Hugh Hefnerist, jõudsalt eluga edasi läinud. Ta on kahe lapse ema ning olnud 10-aastat abielus. Kahjuks sai ka see suhe oma otsa ning naine vaevleb nii südamevalu kui kehaliste ihade küüsis. 

«Mis on teie arvamus...kas alustan taas deitimise/seksiga kohe või annan endale veel aega? Mu süda on murdunud, aga mul on vajadused. LMAO.»

Lisaks vastas ta ühe fänni kommentaarile, kes soovitas tal meestest hoiduda ning end vibraatoriga lõbustada: «Ma juba tegin seda! kõik patareid on otsas!»

Oma kõrgest libiidost on naine avalikult ka varem rääkinud. Kui 2017. aastal oli erinevate karjääriradade tõttu vaja erinevates linnades elada, rääkis ta avameelselt kui väga seksi ning abikaasat igatseb. «Mõtlesin lihtsalt, et tule korraks siia, seksime paar minutit, et saaksin rahulikult oma päevaga edasi minna!»

Aprilli alguses teatas naine nutuses Instagram-live', et jätab oma endisest Ameerika jalgpallimängijast abikaasa Hank Basketti maha ning nende abielu ja suhe on purunenud. 

Nüüd on möödas veidi üle kuu ja kui emotsionaalne paranemine võtab veel pikalt aega, siis vähemasti Kendra keha töötab omasoodu. Siiski on ta lõpuks jõudnud järeldusele, et kui keegi teda ei armasta, siis teeb ta seda ise!
 

Foto: Kendra Wilkinson Baskett / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles