Briti anarhist plaanib kuninglike pulmade puhul meeleavaldust: päritav monarhia on kuradi naeruväärne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince Harry (R) ja  Meghan Markle
Prince Harry (R) ja Meghan Markle Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

Prints Harry ja tema näitlejannast kihlatu Meghan Marke pulmad toimuvad juba sel laupäeval. Täna õhtune Kanal 2 saade «Radar» uuris kohapeal, mida arvab monarhiast anarhist Ian Bone. 

Ian Bone on briti ilmselt kuulsaim anarhist, kes on ligi 60 aastat tugevalt klassivahede vastu võidelnud. 71-aastane Bone on kirjastanud mitmeid ajalehti, kõige enam tähelepanu sai tema väljaande «Class War» prints Williami sünni puhul trükitud esikaas «Järjekordne kuradi kuninglik parasiit». Bone ise ütleb, et ega ta tegelikult vihksa ka äsjasündinud prints Louis`d, vaid ideed päritavast monarhiast.

«See on lihtsalt kuradi naeruväärne, kuidas me selles riigis tolereerime rikkaid, monarhiat, hierarhiat. Aga kui üritad korraldada monarhiavastast meeleavaldust, siis tuleb ilmselt kuskil 20 inimest kohale,» ütleb teenekas anarhist.

Bone plaanib meeleavaldust ka pulmade puhul. Ta ütleb, et ehkki politsei on lubanud pulmapäeval monarhiavastaste plakatitega esinejaid mitte pokri pista, siis tema seda lubadust tõe pähe ei võta.

Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: Scanpix

Vaata saadet Radar järgi SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles