Kuninglik pulm ja eksid: vaata, kes prints Harry endistest silmarõõmudest said pulmakutse ja kes ei saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: George Rogers/SIPA / George Rogers/SIPA

Tundub, et Meghan Markle on väga enesekindel naine, sest ta lubas pulma kutsuda nii mõnegi prints Harry varasema tüdruksõbra, vahendab The Sun. 

Kuningliku pulmani on jäänud vaid loetud päevad! Viskame pilgu peale, millised printsi eksid on saanud pulmakutse ning milliseid neidusid pulmapäeval näha ei ole:

Ellie Goulding - KUTSUTUD!

Usutakse, et 31-aastane lauljatar Ellie Goulding ning prints Harry deitisid 2016. aastal. Paarike, kes kohtus prints Williami pulmades 2011. aastal, olevat omal ajal vahetanud flirtivaid sõnumeid ning neid on ka koos nähtud üksteise seltskonda nautimas. 

The Sun'i sõnul olevat toona üks prints Harry lähikondlane kinnitanud, et Harry olevat tunnistanud seda, et on kuulsast lauljatarist sisse võetud. 

Märtsis ilmnes ka tõsiasi, et Ellie Goulding on Meghani ja prints Harry pulma kutsutud. 

Ellie Goulding
Ellie Goulding Foto: Neil Hall / Reuters / Scanpix

Camilla Thurlow - EI SAANUD KUTSET!

27-aastane tõsielustaar Camilla ning prints Harry olid väidetavalt koos 2014. aastal, mil naine oli just lahku läinud oma kallimast. Neid nähti koos ööklubis lõbutsemas ja hellusi jagamas. 

 

MORNING JAMIE!! ?? #frightofhislife

A post shared by Camilla Thurlow (@camillathurlow) on

Caroline Flack - EI SAANUD KUTSET

Telepersoon Caroline Flack ja prints Harry käisid 2009. aastal mõnda aega kohtamas. Caroline ise on kommenteerinud suhet printsiga nõnda: «Koheselt, kui meie suhe välja tuli, pidime me selle lõpetama,» sõnas ta. 

Caroline Flack 
Caroline Flack Foto: Matt Crossick / Empics Entertainment

Chelsy Davy - EI SAANUD KUTSET! 

Chelsy oli prints Harry esimene armastus! Nad kohtusid 2004. aastal ühiste tuttavate kaudu ning Chelsy saatis prints Harryt mitmetel üritustel, muuhulgas ka prints Williami pulmas. Siiski otsustas 32-aastane Chelsy minna tagasi Aafrikasse õppima ning Harry keskendus oma karjäärile armees ning kuninglikele kohustustele. 

Prints Harry ja Chelsy Davy 
Prints Harry ja Chelsy Davy Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Cressida Bonas - KUTSUTUD! 

Prints Harry ja 28-aastane modell ja näitleja Cressida tutvusid tänu printsess Eugenie'le, kes on Cressida hea sõbranna. Paarike suutis oma suhet hoida üsna privaatsena, ent nemadki jäid koos kaamerate ette ühisel puhkusel ning ööklubis pidutsemas. 

Cressida olevat olnud see, kes suhte lõpetas, sest talle ei meeldinud liigne tähelepanu. Küll aga lõppes nende suhe väga viisakalt ning Cressida ja Harry jäid headeks sõpradeks. 

Cressida Bonas
Cressida Bonas Foto: Stefan Wermuth / Reuters

Florence Brudenell-Bruce - EI SAANUD KUTSET!

32-aastane pesumodell ja prints Harry deitisid mõnda aega, kohe peale seda, kui Harry läks lahku Chelsy Davy'st. Siiski ei saanud nende suhtest asja, sest Florence otsustas abielluda hoopis multimiljonäri Henry St George'ga. 

Florence Brudenell-Bruce
Florence Brudenell-Bruce Foto: / ©National Pictures / TopFoto

Mollie King - EI SAANUD KUTSET! 

The Saturdays bändist tuntud Mollie ja prints Harry käisid 2012. aastal mõned korrad kohtingutel. Mollie kinnitas kohtinguid toona ka ise, ent niipea, kui nende suhe avalikuks sai, lõpetas prints Harry suhte. Mollie King aga hakkas deitima supermodell David Gandy'ga. 

Mollie King
Mollie King Foto: TOLGA AKMEN / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles