Mis saab edasi? Mart Normet: Eestis ei ole enam nii kõrgel tasemel artiste, kes küündiksid eurolavale (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet
Mart Normet Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Mart Normeti kümme aastat kestnud karjäär Eesti Laulul ja eurokarussellil on ümber saanud ning TV3 «Seitsmesed» uurisid mehelt, mida ta tulevasele Eurovisiooni pürgijale soovitab.

«Neid soovitusi ilmselt on, ei taha praegu neid kõiki välja öelda,» sõnas Normet. «Ma olen seda tegelikult kogu aeg rääkinud ja see saab aina selgemaks, et see on väga tugevalt artisti konkurss. Ja meil oli väga-väga tugev artist sel aastal väljas ja me tulime kaheksandaks. Oleks võinud tulla kõrgemale muidugi veel, kuna artist oli nii tugev,» arvas Normet. 

Samuti võrdleb ta Eurovisiooni kõrget taset lausa maailma meistrivõistlustega muusikamaailmas. Normeti sõnul on tase tohutult kõrge ja selleks, et Eurovisioonil edukas olla, tuleb olla muusikamaailmas «tippsportlane» ehk siis end pidevalt arendada, treenida ning samuti osata end hoida. 

Vaata täispikka intervjuud: 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles