«Kuuuurija» võttis vahele: staarkiropraktik Allan Oolo teeb oma Kadrioru korteris ebaseaduslikke protseduure (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Oolo
Allan Oolo Foto: Erlend Štaub

Katrin Lusti juhitud «Kuuuurija» paljastas sel nädalal, et staarkiropraktik Allan Oolo teeb oma Kadrioru korteris protseduure, mida ta tegelikult teha ei tohiks ning «Kuuuurija» sõnul polegi päriselt arst.

Allan Oolo on aidanud mitmete Eesti kui ka väliskuulsuste tervisemuredele lahenduse leida, ent laiema tähelepanu osaliseks sai ta siis, kui abistas maailmakuulsat staari: seljavalude käes lootusetult siruli olnud Robbie Williamsit. 

Patsiente võtab Oolo vastu oma Kadrioru korteris ning on keskendunud esiti külmunud õla probleemi lahendamisele. Selliseid protseduure aitavad Oolol läbi viia arstid, kes teevad patsientidele tuimestavaid süste, sest ilma kohaliku tuimestuseta külmunud õlaga tegeleda ei saa. Selline tegevus - süstimine - ei ole aga kodudes lubatud ning lisaks ei öelda patsiendile, mida täpselt süstitakse.

«Kuuuurija» väidab, et Allan Oolo ei ole arst, ta on kiropraktik ja ei ole end registreeritud tervishoiutöötajate registris. See tähendab, et selliseid protseduure ta läbi viia ei tohi.

Samuti üritas Katrin Lust nädala jooksul staarkiropraktikuga korduvalt kontakti saada, aga paraku ei vastanud mees ei tema kõnedele ega kirjadele. Lõpuks läks «Kuuuurija»  Oolo kliinikusse kohale, et näha dokumenti, mis tõestaks, et ta on tegelikult arst. Oolo siiski keeldus Lustiga suhtlemast ning dokumente saatejuht Katrin Lust ei näinudki. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles