TMZ: Meghan Markle’i isa ei osale kuninglikus pulmas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Briti prints Harry kihlatu, ameeriklanna Meghan Markle’i isa Thomas Markle ei osale 19. mail aset leidvas kuninglikus pulmas.

Lehekülje TMZ teatel pidi 73-aastane Thomas Markle oma 36-aastase tütre altari ette viima, kuid nüüd teeb seda keegi teine.

Kinnitamata andmetel sai Thomas Markle ligi  nädal tagasi infarkti ja ta taastub sellest.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Lisaks teatasid paljud väljaanded, et Markle tegi koostööd kõmufotograafiga, kellele ta poseeris ja fotograaf müüs temast kui pruudi isast tehtud fotosid mitmele meediaväljaandele. Väidetavalt teenis Thomas Markle lavastatud fotodega 135 000 dollarit.

Thomas Markle küll palus vabandust fotode pärast, kuid arvatakse, et need on lisaks haigusele veel üks põhjus, miks ta Ühendkuningriiki pulma ei lähe.

TMZ allika teatel olevat Thomas Markle öelnud pärast fotoskandaali lahvatamist sõpradele, et ta ei taha oma tütrele ja prints Harryle häbi teha ja selle tõttu loobub pulma minemisest.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Lavastatud fotodel on näha, kuidas Thomas Markle on internetikohvikus, vaadates seal fotosid oma tütrest ja prints Harryst, tegemas sisseoste ning lehitsemas raamatut, mis räägib Briti ajaloost ja lossidest.

«Vaid mõni päev enne pulmi sai Meghan Markle kurva uudise. Tema ja prints Harry paluvad meedial olla mõistlik ja austada Thomas Markle’i privaatsust,» teatasid Briti kuningliku pere esindajad.  

Veel selle kuu alguses arvati, et Mehhikos Rosaritos elav pensionil valgustusinsener Thomas Markle viib oma tütre Meghani 19. mail Windosri loss St. George’i kabelis altari ette, kus ta prints Harryga paari pannakse.

Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Scanpix

Kuninglikku pulma on kutsutud umbes 600 külalist, kellest 200 on oodatud õhtusele peole.

Meghan Markle’i ema, 61-aastane sotsiaaltöötaja ja joogaõpetaja Doria Ragland, kes elab Los Angeleses, tuleb kuninglikku pulma.

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: DFBEV / APEX / MEGA/Scanpix

Kuningliku pere teatel leiab pärast pulma aset eraviisline kohtumine Meghan Markle’i ja prints Harry pereliikmete vahel, kuid selle kuupäeva ei ole avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles