Kellest saab Maalehe uus astroloog?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astroloog Igor Mang nimetas vesidraakoni aastat ööajaks, mille jooksul vabaneda pingetest.
Astroloog Igor Mang nimetas vesidraakoni aastat ööajaks, mille jooksul vabaneda pingetest. Foto: Meelis Meilbaum

Astroloog Edda Paukson on tähetark Igor Mangi tundnud juba aastaid ja naine oli ahistamisskandaalist kuuldes väga üllatunud. Naine lisab, et Maalehel on keeruline leida uut astroloogi, kes ei kuuluks Astroloogide Liitu ja võiks eetikanormidest kõrvale hiilida, vahendab Seitsmesed

«Lõpetame litsentsilepingu Igor Mangiga seoses episoodidega, mida eile «Pealtnägijas» käsitleti,» ütles peatoimetaja Andres Eilart eile Postimehele.

Eilart jättis vastamata küsimusele, kas Maaleht hakkab tellima aastahoroskoopi mõnelt teiselt astroloogilt, näiteks Edda Pauksonilt. «Ma ei kommenteeri rohkem midagi. Otsus puudutab konkreetselt Mangi, temaga litsensilepingu lõpetamist. Ja mul pole sellele praegu midagi lisada.»

Edda Paukson leiab Seitsmestes, et tegu on igati inetu looga. Kui Mang niiviisi tšakraid avab, võiks ta naise sõnul sellest ka avalikult rääkida. Paukson usub, et Mangil olid kindlasti ka muud huvid mängus. Kuidas mees astroloogina aga ei mõistnud, et tegu vale inimesega, ei suuda Paukson siiani ära imestada.

Eda Paukson kuulub nagu enamus Eesti astrolooge Astroloogide Liitu, millel on kõrged eetilised normid. «Mang sinna ei kuulnud, tema võis poliitikutest rääkida, mida aga soovis,» seletab Paukson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles