Video: ühe korra kohtingul käinud naine ahistas meest 65 000 sõnumiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jacqueline Ades
Jacqueline Ades Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA Arizona osariigi politsei uuris juhtumit, milles ühel kohtingul käinud naine hakkas meest sõnumitega ahistama ja lubas ta tappa, et saaks tema veres vanni võtta.

Paradise Valleys elav mees tegi politseile avalduse, et teda ahistatakse naise poolt, kellega ta käis vaid ühe korra väljas, teatab Daily Mail.  

Mehele saadetud tekstisõnumite seas oli selline, milles naine võrdles end Saksamaa diktaatori Adolf Hitleriga ja teatas, et Hitler oli geenius.

Jacqueline Ades
Jacqueline Ades Foto: Kuvatõmmis/Youtube

31-aastane Jacqueline Ades peeti selle nädala teisipäeval, 8. mail Phoenixis kinni ja talle esitati süüdistus ahistamises, jälitamises, ähvardamises ja hirmutamises. Uurimine näitas, et naine murdis mehe äraolekul tema majja sisse, võttes seal vanni ja oodates meest. Politseinikud leidsid naise autost lihunikunoa, millega ta kavatses mehe tappa.

Ades ja mees kohtusid 2017 aastal kohtinguleheküljel ja otsustasid pärast mõningast suhtlust, et saavad näost näkku kokku.  

Jacqueline Ades
Jacqueline Ades Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Adese teatel jättis mees talle mulje, et on temast huvitatud, kuid kuna mees temaga enam kontakti ei võtnud, siis hakkas talle ise sõnumeid saatma.

Ohvri sõnul saatis end sotsiaalmeedias meikarina tutvustav naine vahel talle päevas 500 sõnumit ja tal ei jäänud muud üle kui politseilt kaitset otsida.

Lisaks otsis naine üles mehe elukoha ja jälgis meest tema elukoha juurde pargitud autost. Mees märkas seda, kutsus politsei ja naine viidi minema.

Mees läks möödunud kuul komadeeringusse, kuid ta sai oma kodus toimuvat jälgida turvakaamerate kaudu, kust jõudsid pildid ta arvutisse. 

Mees märkas, et Ades oli ta majja sisse murdnud ja ta teatas sellest politseile. Politseinikud leidsid eest vanni võtnud naise. Adese auto läbiotsimisel leiti suur lihunikuniga, mille abil ta oletatavalt tahtis mehe mõrvata. 

Ades saatis vanni võttes mehele kõhedust tekitanud sõnumi: «Ma olen valmis sind tapma, et saaksin su veres supelda».

Veel üks hirmutav sõnum oli: «Ükskõik, kuhu sa lähed või mida teed, ma olen su kannul. Ära üritagi kaduda, ma olen valmis su tapma, kuid ma ei taha saada mõrvariks».

Naine käis ka mehe töökohas, mis asub Scottsdale’is ja teatas seal, et on selle mehe naine.

Kui politsei naise kinni võttis, sõnas ta, et tema eesmärgiks ei olnud meest kahjustada ja ta saatis mehele sõnumeid, kuna ta armus mehesse ja kartis, et mees jätab ta maha.

Ades peab varsti ahistamises süüdistatuna kohtu ette astuma.

Jacqueline Ades
Jacqueline Ades Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles