Mihkel Kärmas: Mang on selliselt toimetanud aastakümneid ja tegutsemismuster on sarnane (16)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kärmas.
Mihkel Kärmas. Foto: ERR

Pärast seda kui «Pealtnägija» kolmapäeval avalikustas, et Igor Mang on enda kliente ahistanud, võtsid toimetusega ühendust veel mitukümmend naist, kes väitsid, et Mang on nendega sama teinud.

«Ma ei ole numbrit kokku löönud, kuid neid on umbes 50 tuuris,» lausus Kärmas «Ringvaatele» «Pealtnägijani» tulevad pihtimused naiselt, kes on sarnaseid juhtumeid 30 aastat endas kandnud. «Pealtnägijale» saadetud lugude kokkuvõtteks võib oletada, et Mang on selliselt toimetanud aastakümneid ja tegutsemismuster on sarnane. Otsest vägivalda või vägistamist ei ole teada.

Kirjelduste seas on ka mõned lood sellest, kuidas Mang väidetavalt on alaelistele 1980ndatel ja 1990ndatel massaaži teinud ja neid sellega kohutanud.

Kärmas teatab, et Mang ei ole ainus süüdlane ja juba uutele võimalikele #MeToo lugudele. Kärmas tunnistas, et teab, kuidas meedia võib rikkuda inimese elu ja nad kaalusid seda teemat kaua.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles