ELU24 EKSKLUSIIV: Elina kihlatu David Pärnamets eitab 20 000 euroseid kleite: me ei ole midagi ostnud! (2)

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva ja  David Pärnamets
Elina Nechayeva ja David Pärnamets Foto: Konstantin Sednev

Värskes Kroonikas ilmus suur lugu sellest, kuidas meie eurolaulik Elina Nechayeva kannab Eestit esindades hinnalist tippmoodi. Delikaatse teema kohta andsid Elu24-le omapoolsed kommentaarid moedisainer Kristina Viirpalu, kelle loomingut Elina kannab ning Elina kihlatu David Pärnamets.

Värskes loos toob Kroonika välja, kuidas Eesti parima moekunstniku Kristina Viirpalu moemajas valminud kleidid maksavad kokku umbes 20 000 eurot, mis on Eesti mõistes üpriski kallis hinnaklass. 

David Pärnamets kinnitas Elu24-le, et Elina hinnaliste kleitide taga on vaid hea koostöö. Samuti on mehe sõnul oluline austada Elinat ja tema tiimi ning mitte avaldada väärinfot, mis tekitab vale kuvandi. «Hetkel on põhiline prioriteet valmistuda 12. mail, laupäeval toimuvale finaalile,» sõnas David.

«Meil oli Kristina Viirpaluga algusest peale kokkulepe, et teeme tema moemajale reklaami läbi selle, et Elina kannab Eurovisiooni raames tema loomingut. Elinale tõepoolest meeldib Kristina looming ja juba eelnevalt oli neil omavahel väga hea koostöö olnud. Iga moemaja unistaks sellisest koostööst nagu meil täna, sest kleidid saavad kandmisel suurt tähelepanu, mille tulemusel saab moemaja endale uusi kliente.»

«Ühtlasi oli meil kokkulepe, et punase vaiba kleidi Kristina kingib ja teiste osas räägime siis, kui projekt on läbi. Ilmselt mõne komplekti me tõesti ostame, aga seda otsustame siis, kui Portugalist tagasi oleme. Hetkel saame kinnitada seda, et me ei ole midagi ostnud!» sõnas David Elu24-le.

Elina Nechayeva kevadine look
Elina Nechayeva kevadine look Foto: Elu24
Elina Nechayeva startis Eurovisioonile
Elina Nechayeva startis Eurovisioonile Foto: Madis Sinivee

Moekunstnik Kristiina Viirpalu sõnul oli Davidi ja Elina ettepanek teha koostööd talle suur kompliment. «Elina esindab ideaalset persooni. Üliandekas, imeilus ja väga armas inimene ning klassikaline muusika on alati olnud minu jaoks midagi kõrgemat.»

«Seega ei kahelnud ma hetkekski, kui nad minu poole pöördusid ettepanekuga Elinale kostüümid teha ja seda projekti toetada. See, kuidas Elina KV Couture'i kaubamärgi välja kannab ja seda esindab, on võrratu,» sõnas Viirpalu Elu24-le.

Ka kinnitas David Pärnamets Elu24-le, et Kroonikas ilmunud info on moonutatud ega vasta päris tõele. «Ka Tallinn Dollsi rohelist kleiti, mida Elina kandis Eesti Laulu ajal, pole me ostnud. See oli moemaja kingitus selle eest, et Elina oli valmis nende loomingut kandma. Meil on siiralt hea meel koostöö eest, mida Mari Martin meile võimaldas ning sarnane koostöö on maailmas väga levinud,» sõnas David Elu24-le.

Loe täispikka artiklit Kroonikast!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles