Chris Brown'i rajul majapeol vägistati naine: muusiku vastu alustati kohtuasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown
Chris Brown Foto: Imeh Akpanudosen / AFP / Scanpix

Chris Browni süüdistatakse seksuaalse väärkohtlemise kaasaaitamises 2017. aastal, kui tema majas toimus suur pidu. Ohvri, kes soovib jääda anonüümseks, advokaat algatas möödunud kolmapäeval kohtuasja, vahendab Billboard

Väidetavalt käis ohver staari kontserdil, kus ta ka järelpeole kutsuti. Pidu pidi toimuma stuudios, kus Chris Brown ja tema sõber, räppar Young Lo ehk Lowell Grissom, Jr. koos töötasid. 

Sinna jõudes võeti ohvri sõnul temalt telefon ära, sest Brown ei soovinud stuudiosse telefone. Kui naine avaldas soovi lahkuda, ei tagastatud talle ta mobiili. Naine oli sunnitud minema Brown'i majja, lubadusel, et saab siis oma telefoni tagasi.

Ohvri advokaat Gloria Allred suhtleb meediaga päeval, mil kohtuasi esitati
Ohvri advokaat Gloria Allred suhtleb meediaga päeval, mil kohtuasi esitati Foto: MARK RALSTON / AFP

Ohvri sõnul oli Brown'i majas rohkelt alkoholi ning narkootikume nagu näiteks kokaiin, marihuaana ja MDMA. Lisaks andis Brown kõikidele naissoost külalistele veel ühe valge tableti ning juhendas, et neid tuleb võtta selleks, et kõigil oleks «lõbus».

Kohtuasja kohaselt olid Brown'i ja Grissomi majas mitmesugused relvad ning ohvri sõnul kartis ta majas olles, et õhkkond võib minna agressiivseks. 

Ühtlasi on hagis kirjas, et ohvri ema, kellega naine on väga lähedane, ei saanud temaga pikka aega kontakti, mistõttu hakkas ta muretsema. Ohvri ema kasutas oma telefonis olevat rakendust, mille abil sai kindlaks teha, kus tütar asus. Ta saatis politsei ka Brown'i majja, ent politsei saabudes ei olnud Brown nõus majaväravaid avama ega lubanud oma maaomandile siseneda. 

Chris Brown 26/03/2017
Chris Brown 26/03/2017 Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA

Politsei lahkus ning seejärel võtsid asjad kohutava pöörde. Nad meelitasid naised magamistuppa ning seejärel vangistasid nad sinna - lükates diivani ning muid mööbliesemeid ukse ette. 

Mitmed naised viidi ruumi, kus oli neli voodit ning Brown'i juhtimisel blokeeriti magamistoa uks ning muusika keerati valjuks, ühtlasi pandi käima ka pornofilmid. Kõik selleks, et «luua seksuaalne õhkkond» ning «varajata vastupanu osutavate naiste hääled». Kui mõned naised asusid Brown'i ja Grissomiga suguühtesse, siis ohvri sõnul tegi ta mõlemale mehele selgeks, et ei ole huvitatud sellest osalemisest.

Ometigi sunniti ohvrit oraalseksi tegema ning hiljem vägistas Grissom naisterahvast erinevates tubades mitmeid kordi, enne kui tal lubati lahkuda. 

Ohver esitas kohtuasja, sest ta soovib õiglust, ent soovib loo avalikustamisega hoiatada ka teisi naisi võimaliku ohu eest, mis neid varitseda võib.

Chris Brown'i esindajad pole asja kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles