«Pealtnägija» toob esile järgmised Igor Mangi ohvrid: ta nühkis end minu vastu ja ma tundsin, et tal on erektsioon

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang.
Igor Mang. Foto: Elmo Riig / Sakala

Saade «Pealtnägija» kajastas eile skandaalset lugu, kus legendaarne tähetark Igor Mang ahistab naisi. Nüüd on asi edasi arenenud ja pärast saadet võtsid «Pealtnägija» toimetusega ühendust paljud naised, kes on samuti Mangi ohvriks langenud.

«Kuulasin ka tänast saadet, mis oli väga sarnane minu juhtumiga, kuid minuga ta läks veel kaugemale. Ta nühkis end minu vastu ja ma tundsin, et tal on erektsioon. Mäletan, et seisin nagu soolasammas, sest ma ei osanud korraga midagi teha, ma nii kartsin, samas ei tahtnud kartust välja näidata, sest kogu see võõras jube ümbrus ja tema maniakaalne ohkimine ja olek olid rohkem kui hirmutavad. Ma ei oleks saanud ju plehku panna, sest uks oli lukus. Ma ei julgenud isegi silmi lahti teha, sest kartsin, et tal on püksid maas vms. Praegu seda kirja lugedes tundun endale nii rumal ja kaitsetu,» kirjeldab üks naisohver «Pealtnägija» poolt avaldatud kirjas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles