Mis juhtus? «Ringvaate» saatejuht Grete Lõbu šokeerib kiilaspeaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Lõbu
Grete Lõbu Foto: ETV kuvatõmmis

«Ringvaates» olid külas režissöör Oskar Lehemaa ning grimeerija Arlin Saan, et rääkida lähemalt lühiõudusfilmist «Karv» – lisaks intervjuule sai ka saatejuht Grete Lõbu uue välimuse, muutudes grimmimaagia abil kiilakaks.

Grimeerija Arlin Saan kinnitas «Ringvaates», et vahend, mille abil Grete Lõbu juuksed ära kaotati, võimaldab umbes poole tunni pärast taastada algse olukorra.

Režissöör Oskar Lehemaa selgitas, et kuigi «Karva» õudus saab alguse sisemisest ängist, siis see kasvab kiiresti välimiseks ängiks. «Peategelane paneb pähe endale salapärast juuksekasvuseerumit, mis läheb kiiresti hapuks, tal hakkavad uued karvad kasvama ja see läheb üsna võikaks.»

«See on filmikunstiime, meie peategelast mängib Sten Karpov, kelle me peame pärast teatrile tagasi andma, seega on see kunstniku- ja grimmimeeskonna suur töö,» ütles Lehemaa ja lisas, et õudusfilm on vajalik, sest selle kaudu saavad vaatajad kinosaali turvalises keskkonnas oma hirme välja elada, vahendab MENU

Kui Grete Lõbu pikemalt vaadata, siis meenutab ta justkui «Sõrmuste isandast» tuntud tegelast Gollumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles