Terroristid avasid enda söögikoha? Iiri naiskoomik avastas kummalise nimega pitsarestorani

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aisling Bea
Aisling Bea Foto: AFP / Scanpix

Heal lapsel mitu nime. Maailm on suur ja lai. Selle mõistmiseks on pandud asjadele ning objektidele nimed, mis võivad erinevates maailmanurkades korduda. Seega võib juhtuda, et ühes maailma otsas kurja sümboliks kujunenud nimi võib tähendada midagi toredat ja positiivset teises maailma nurgas.

Sellise avastuse tegi Iiri naiskoomik Aisling (Ashlin) Bea, kes avastas Loode-Wales'is asuvast linnast Barmouth pitsarestorani, mis kannab nime ISIS PISSARIA. ISIS-i näol on tegu Al-Qaedast välja kasvanud terrorismigrupeeringuga, kes tegutseb Lähis-Idas, enamasti Süürias.

Aga vaevalt on sellel väikesel kohal mingit pistmist kurikuulsa terrorismiühinguga.

Aisling Bea kirjutas postituse juurde: «Jah, aga enne kui me seda teema, ootame natuke ja vaatame, kuidas neil minema hakkab. Vastasel juhul on nime vahetamine üleliigne paberitöö. Ja kes teab, äkki hakkavad inimesed selle nimega hoopis pitsat seostama ... »

ISIS on inglisekeelne akronüüm, mis lahtikirjutatuna on Islamic State of Iraq and the Levant ehk Iraagi ja Levanti islamiriik.

TripAdvisoris on restoranil reitinguks 4,5 ja inimeste arvamus sealsest toidust on äärest äärde. Ühed ütlevad, et restorani näol on tegu nende iga-aastase kindla külastuspaigaga, teised jälle, et pitsapõhjad on sisse ostetud ja ei ole head. Ühed ütlevad, et vaade on suurepärane; teised, et neid häirib koha nimi.

Restorani vaade
Restorani vaade Foto: Tripadvisor
Vaade restorani eest
Vaade restorani eest Foto: Tripadvisor
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles