Kuulus tähetark Igor Mang on seotud «Pealtnägija» suure ahistamislooga (8)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang Palmse hobupäeval.
Igor Mang Palmse hobupäeval. Foto: Meelis Meilbaum

«Pealtnägija» avalikustab täna õhtul loo ühest väga tuntud Eesti avaliku elu tegelasest, kes väidetavalt naiskliente ahistab. ERR kinnitas, et tegu on tähetark Igor Mangiga.

Paljastused seksuaalsest ahistamisest on raputanud mitut riiki ja maksnud vähemasti ühe kõrge ameti ka Eestis, kuid pea alati on need sõna sõna vastu olukorrad.

Tänases «Pealtnägijas» tuleb avalikkuse ette mitu naist, kes süüdistavad kuulsat meest nende ahistamises. «Ta krabas mind jalgevahelt,» pihib üks ohver «Pealtnägijale». 

Pealtnägija on eetris täna 20.00, vaata treilerit SIIT:

ERR kinnitas, et loo peategelane on maag, tähetark ja «Maalehe» astroloog Igor Mang. Mang aga eitab ahistamisi. Maksimum, mis klientidega toimus, on Mangi sõnul kallistamine ja kõik süüdistused tema aadressil on osa viimase aja meestevastasest kampaaniast. «Sellega on nüüd mingi hullus,» viitas Mang #MeToo-kampaaniale.

Igor Mang on 68-aastane astroloog, kes on õppinud hoopis usuteadust. «Mina pooldan kõiki religioone ja nende erinevaid käsitusi, peaasi on tunnistada kõrgemate jõudude olemasolu. Mina näen seda liini, mis algab muinasaja hiitest. Mina käin mööda sirget teed,» on Mang öelnud Postimehele.

Kunagi ajakirjas «Noorus» noortele nõu andund Igor Mang armastab tänaseni moraali lugeda. «Suur osa inimesi on pätistunud, sest valitsevad alkoholism, narkomaania ning looduse hävitamine industrialiseerimise nimel. Noorsugu debiilistub, sest talle surutakse igast kommunikatsioonikanalist peale mürtsu, tümpsu ja pornot. Intelligents degradeerub, sest kehtib loosung «Kahtle kõiges!». Kõike müüakse. Elu on inetu,» rääkis maag Postimehele.

Igor Mangil on ka 34-aastane tütar. Tema õetütar on telestaar ja modell Kristiina Heinmets-Aigro.

Loe Igor Mangist lähemalt SIIT

TV3 endine programmidirektor Urmas Eero Liiv pahandab «Pealnägijaga» ja vihjab, et ühele teisele telesaatele pakuti sama teemat juba aasta eest. Oletada võib, et Liiv räägib «Kuuuurijast».

Urmas Eero Liiv Facebooki postitus
Urmas Eero Liiv Facebooki postitus Foto: Kuvatõmmis

Elu24 uuris Põhja Ringkonnaprokuratuurist, kas Igor Mangile esitatud süüdistused on menetlusse võetud. Ringkonnaprokuratuurist väideti, et ei hetkel ole Mangiga seotud juhtumeid neil veel menetluses. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles