Soome eurolaulja Saara Aalto: kui võidan, abiellun sealsamas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Aalto elukaaslasega
Saara Aalto elukaaslasega Foto: Madis Sinivee

Saara on Briti väljaandele The Heat andnud võimsa lubaduse: võidu korral haarab ta oma kihlatu ja on valmis abielluma kasvõi Eurovisiooni greenroom’is!

Mõni aastat pärast 2013. aastal purunenud suhet laulja Teemu Roivaineniga, teatas Saara, et on lesbi. Selle kinnituseks avaldas ta pildi koos tüdruksõber Meri Sopaneniga. Hiljem paar ka kihlus ning nüüd on Meri Saara mänedžer ja kogu eurovisioonimöllus asendamatu tugi.

Tüdruksõbra toetust nii professionaali kui lähedasena peab ta väga oluliseks: «Ta on minu jaoks olemas, kui mul peaksid tekkima ebakindlus. See karjäär, muusikaäri on väga raske. Vahel ärkan üles ja mul on kahtlused, et issake, on mu laul ikka hea või peaksin midagi muutma!? Ja ta lihtsalt ütleb mulle, et Saara kõik läheb nii, nagu on ette nähtud, rahune.» Helgel toonil lisab naine: «Ta on tõeline ingel.»

Saara on senini öelnud, et abiellumisega kumbki ei kiirusta, sest käsil väga pingerohked ja kiired ajad. Siiski peab ta ennast ja kallimat piisavalt spontaanseks, et õnnejoovastuses tõepoolest üksteisele «jah» öeldakse. Kui Saara tõesti peaks Soomele võidu tooma, saab temast esimene avalikus lesbisuhtes olnud võitja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles