Maailmakuulus DJ Calvin Harris sattus autoavariisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Calvin Harris
Calvin Harris Foto: L.E. BASKOW / REUTERS

Calvin Harris ja tema tüdruksõber Aarika Wolf sattusid möödunud nädalavahetusel Beverly Hillsis autoavariise, vahendab TMZ.

Pealtnägijate sõnul oli Range Roveri roolis Calvin Harrise tüdruksõber ning kokkupõrge toimus, kui teine auto (Honda) hakkas sõiduteele pöörama. Pealtnägijate sõnul ei aeglustunud Range Roveri juht ning sõitis vasakpööret tegevale autole sisse.

Kohale kutsuti politsei ning vahetati kindlustusinfo ning õnneks suuremaid vigastusi kellelgi ei olnud. Küll aga olevat Hondas sõitnud tüdrukud solvunud, et ei Harris ega tema tüdruksõber uurinud nende enesetunde kohta. 

Kokkupõrke tagajärel viidi mõlemad autod puksiiri abil minema ning tõenäoliselt kavatsevad Hondas reisinud inimesed esitada politseile selle kohta ka täiendava aruande. 

TMZ andmetel ei ole see maailmakuulsa diskori esimene autoavarii Los Angeleses. Mõned aastad tagasi sattus ta Coldwater Canyoni lähedusel avariisse, mille tagajärjel viidi mees haiglasse. 

Vaata fotosid sündmuskohalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles