Väsimatu vürts: menubänd Spice Girls taasühineb ja läheb tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls, 2012.
Spice Girls, 2012. Foto: Ian West / Scapix

Kunagise menubändi Spice Girlsi liige Mel B kinnitas Briti jutusaates «Loose Women», et kõik viis liiget tegutsevad ühiselt uue projekti kallal ning tulevikus on näha ka tuuritamist.

Lauljanna teatas, et kõik bändi kunagised liikmed on sõlminud lepingu mänedžer Simon Fulleriga. Kuigi täieliku kindlusega naine tuurile minekut ja uue muusika lindistamist ei kinnitanud, andis ta piisavalt vihjeid, et kindlameelselt spekuleerida. 

Uus projekt olevat tema sõnul «natuke kõike» ning tuuritamine on tulevikus aga võib-olla ei juhtu see päris «kohe». Bändi kunagine liige Victoria Beckham lükkas hiljuti kõik kuulujutud taasühinemisest ümber, kuid Mel B avalik kinnitus annab fännidele palju lootust.

Igal juhul on uus projekt väga põnev nii bändi austajatele kui ka liikmetele endile.

Spice Girls oli inglise pop-ansambel, mis sai alguse 1994. aastal. Bändi liikmete hulka kuulusid: Melanie Brown («Scary Spice»), Melanie Chisholm («Sporty Spice»), Emma Bunton («Baby Spice»), Geri Halliwell («Ginger Spice») ning Victoria Beckham («Posh Spice»). 

Nende 1996. aastal ilmunud lugu «Wannabe» sai ülemaailmseks hitiks, saavutades edetabelite esikoha lausa 37. riigis. Nende debüütalbum «Spice» müüs enam kui 31 miljonit koopiat üle terve maailma. Ülemaailmselt on nad müünud 85 miljonit plaati, kindlustades endale kõige populaarsema Briti muusikagrupi staatuse, pärast bändi «The Beatles».

Seekordne ühinemine ei ole tegelikult sugugi esmakordne. Bänd tegutses aastatel 1994-2000, uuesti tuldi kokku veel aastateks 2007-2008, 2012 ning 2016. Kõik taas kokku tulemised on osutunud ülimenukaks ning inglased on ka tänavuste uudiste üle üliõnnelikud.

Vaata videost, mida Mel B täpsemalt ütles:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles