Eesti «Paris Hilton» Gerli Chantelle: Eestis oled kohe nõme, kui sul hästi läheb (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Gerli Põldoja
Moelooja Gerli Põldoja Foto: Facebook

Glamuuritar Gerli Chantelle, keda on tituleeritud ka Eesti Paris Hiltoniks, rääkis avameelselt «Seitsmestele» oma glamuursest tööst ning elust, ent tunnistas ka, et Eestis on raske edukas olla. 

Naine rõhutas, et kõik, mis tal on, on tulnud suure töö, vaeva ja sihikindlusega. Tema sõnul tuleb lihtsalt osata raha kasutada ja võimalusel investeerida sinna, mis tagasi toob. Disaineri sõnul on Eestis kahjuks üldine tendents see, et kui sul majanduslikult hästi läheb, siis järelikult oled sa paha või nõme inimene.

«Ma arvan, et on rohkem inimesi, kellele ma ei meeldi, kui inimesi, kellele ma meeldin ja seda ilma igasuguse põhjuseta,» tunnistas moelooja avameelselt. 

Gerli Põldoja näol on tegemist imekauni neiu ja disaineriga, kes armastab tegeleda heategevusega on moebrändi Gerli A. Chantelle looja ning jumaldab oma lemmikut pomeraniani tõugu Mishkat.

Instagramis esitleb Gerli sageli oma luksuslikku elustiili, mille juurde kuuluvad kadestamisväärsed reisid, ohtralt šampanjat ning must kalamari. Nimekirja saab lisada ka üsna paljastava riietuse ja kauni säärejooksu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles