Näitlejanna Kirsten Dunst sai esmakordselt emaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsten Dunst.
Kirsten Dunst. Foto: Andrew H. Walker / Scanpix

Näitlejanna Kirsten Dunst (36) on koos kihlatu Jesse Plemonsiga (30) saanud pisipoja vanemateks. 

Allikad kinnitasid täna ajakirjale People, et Kirsten Dunst on sünnitanud terve pisipoja ning kõigil asjaosalistel läheb hästi. 

Naine hoidis oma beebiootust väga pikka aega saladuses ning kindel kinnitus tuli alles käesoleva aasta jaanuaris. Seegi ilma igasuguste kommentaarideta Kirstenilt endalt. Moebränd Rodarte palus Kirsteni enda sügisese kollektsiooni moseeriasse kus naine delikaatselt oma beebikõhtu hoidis. 

Teated beebiuudistest tulid täpselt aasta pärast Kirsteni ja Jesse suhte avalikuks tulemist. Paar kihlus 2017. aasta jaanuaris, pärast 2016. aastal nähtud esimest avalikku suudlust.

Kirsten Dunst ja Jesse Plemons.
Kirsten Dunst ja Jesse Plemons. Foto: Nicholas Hunt / Scanpix

Kirsten Dunst on Ameerika näitlejanna. Oma filmidebüüdi tegi ta juba 12-aastaselt, Woody Alleni lühifilmis «Oidipus karil». Hiljem kogus jõudsasti tuntust näiteks rolliga filmides «Intervjuu vampiiriga», Ämblikmehe triloogiates Jane-i kehastades, ning Lars von Trieri kõmulises linateoses «Melanhoolia». Mitmed vaatajad mäletavad teda kindlasti ka Marie Antoinette-na. Oma märkimisväärsete rollide eest on naine saanud mitmeid tunnustusi ja auhindu. 

Kirsteni eks-kallim on näitleja Jake Gyllenhaal kellega oli koos aastast 2002 kuni 2004.

Jesse Plemonson on Ameerika näitleja ja koomik. Mõned tuntuimad rollid on ta teinud seriaalides «Breaking Bad» ning «Fargo». Lisaks on ta rolli saanud kahes Steven Spealbergi filmis: «Spioonide sild» ja poliitilises trilleris «Post».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles