Meghan Markle on disainkingade sõltlane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle'i sire ja sportlik figuur ei ole karmide loobumiste ja ränga treeningu tulemus, oh ei! Saladus on tasakaalus.
Meghan Markle'i sire ja sportlik figuur ei ole karmide loobumiste ja ränga treeningu tulemus, oh ei! Saladus on tasakaalus. Foto: JWMAL2 / MEGA/Scanpix

Briti meedia teatel on prints Harry kihlatu, ameeriklanna Meghan Markle disainkingade sõltlane ning ta kingakollektsioonis on kingi umbes 20 000 naela (22 600 euro) väärtuses.

Markle näitas 2016. aastal eksklusiivseid kingi oma elustiili leheküljel The Tig. Ta pani üles fotod 39 kingapaari kohta, piltidel on näha näiteks Jimmy Choo kingi, mille hind on 650 naela (734 eurot), Gianvito Rossi Plexi sandaale, mille hind on 585 naela (661 eurot) ning Miu Miu sametkingi hinnaga 790 naela (892 eurot).

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: MARK MARLOW / AFP/Scanpix

Sõber ja stilist Talia Brown sõnas, et ükskõik, kuhu Meghan reisib, käib ta kohalikes luksuskingakauplustes.

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: Christine Chew/ADM/Capital Pictures / CC/ADM/Capital Pictures/Scanpix

«Ükskord reisis ta Islandile ja saatis fotod, milliseid kingi seal müüakse ja millised talle meeldisid,» meenutas Brown.

Sõbra teatel eelistab Meghan kingi, mis toovad esile ta isikupära. Need peavad olema stiilised, elegantsed, kuid samas lihtsad.  

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP/Scanpix

Kingafirma Aquazzura asutaja Edgardo Osorio sõnul on Meghan Markle’ist saanud ka nende klient, kelle kingamaitse on laitmatu.

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images/Scanpix

Los Angeleses tegutseva kingadisaineri Sarah Flinti teatel oli Meghan Markle pikka aega tema klient. Ta küll ei kohtunud temaga näost näkku, sest tellimused tulid e-kirjadena ja kullerid viisid kingad talle koju, kuid alati saatis Meghan talle kingade eest käsitsi kirjutatud tänukirja.

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix
Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Flint lisas, et Meghanil on tema kingadest leopardimustrilised kõrge kontsaga kingad, täisnahast sandaalid ja pehmest nahast baleriinad. Nende kõikide hind on üle 200 naela (umbes 226 eurot).

Ei ole teada, kas Meghan Markle’i kihlatu, prints Harry on talle mõne kingapaari ostnud.

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Oletatavalt on Harryl ja Meghanil pärast abiellumist Kensingtoni palee remonditud tiiba kolides piisavalt suur garderoob, kuhu mahub ära ka naise kingakollektsioon.

Meghan Markle'i kingad
Meghan Markle'i kingad Foto: Chris Radburn / EMPICS Entertainment/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle’i laulatus toimub 19. mail Windsori lossi St. George’i kabelis, kuhu on kutsutud 600 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles