Gerli Padar Luisa ja Martini vahel sädet ei näe

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 2.saates
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 2.saates Foto: Artur Sadovski
Lauljatar Gerli Padar ütleb, et mõte, nagu oleks tema võistlustantsijast elukaaslase Martin Parmase ja tantsusaatepartneri Luisa Värki vahel midagi enamat kui õpetaja ja õpilase suhe, on täielik rumalus.

«Inimesed, rahunege maha, saade ei ole kosjakontor,» arvab Gerli oma elukaaslase Martin Parmase ja tema tänavuse tähetantsupartneri, noore lauljatari Luisa Värki vahel romantilise suhte otsimise kohta, kirjutab SL Õhtuleht.

«Peab ikka hea fantaasia olema, et seal mingit sädet näha!» pahandab Gerli, kes on peaaegu alati tantsusaatestuudio green room’is Martini kõrval ning jagas eelmises saates Luisalegi nõuandeid.

Martin kummutab aga kuulujutud, nagu oleks Gerlil nii suur hirm temast ilma jääda, et ta ei lase elukaaslast ja Luisat hetkekski silmist: «Iga normaalne inimene saab aru, et kui kõigi mingil põhjusel tiimina töötavate inimeste vahel kogu aeg sädemed lendaksid, põleks pool Eestimaad maha.»

Et Gerli ja Martin on endiselt kindlalt koos, tõestab kas või see, et neljapäeval Club von Überblingenis peetud Kanal 2 sünnipäevapeol olid nad lahutamatud ja kõndisid käsikäes ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles