ELU24 LISSABONIS: esimesena sinisel vaibal jalutanud Albaania eurolaulik paljastab, kuidas õnn õuele kutsuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme, teisipäeval on Eurovisiooni esimene poolfinaal, kus kolmandana astub üles Albaania, mida esindab Eugent Bushpepa looga «Mall». Elu24 tegi Albaania muusikuga pisut juttu ning uuris, kuidas on mehel lood õnnega.

Eile aset leidnud Eurovisiooni sinise vaiba galal olid just Albaania esindaja esimesed, kes sel vaibal kõndida said. Eurolaulik Bushpepa loodab, et selline asjade kulg tuleb neile vaid kasuks ning toob õnne - mida ta muidugi soovib ka kõikidele teistele osalejatele.

Mees õpetas ka, kuidas teistele õnne tuua: tuleb õige jalaga vaibale astuda. Bushpepa sõnul on see Albaanias kombeks, et kui astuda kõige pealt parema jala peale, toob see õnne nii endale kui teistele. 

Ent õnne toovad talle ka pisut maisemad asjad - rohkelt vaba aega ning palju harjutamist. Albaania eurolaulik loodab, et tal on ka Eurovisiooni lauluvõistlusel piisavalt õnne ning ta on selle nimel valmis andma endast maksimumi. «Ma olen väga õnnelik, et ma saan siin üldse olla. Juba see on minu jaoks suur asi,» sõnas Bushpepa Elu24le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles