Harukordsed kaadrid! Kurt Cobaini tütar taas avalikkuse ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25-aastane Frances Bean Cobain jäi kõmupiltnike kaamerate ette Los Angelese festivalil, kus ta koos sõpradega päeva nautis. 

Visuaalkunstnikust Frances Bean Cobain on Nirvana liikme Curt Cobaini ning Courtney Love'i tütar. Vaatamata kuulsatele vanematele ei ole ta elu lihtne olnud.

Tema isa sooritas enesetapu, kui Frances oli vaevu kaheaastane. Samuti levivad kuulujutud, et tema ema Courtney tarvitas heroiini, kui Frances veel tema kõhus oli. Lapspõlves kasvatasid teda nii ema, tädi kui ka isapoolne vanaema.

2003. aastal oli Frances vaid vanaema eestkostel, sest tema ema Courtney vahistati narkootikumide omamise eest. Vaid tunnid pärast vahistamist võttis Courtney üledoosi valuvaigistitest. 2005. aastal oli Francis taas ema eestkostel.

Teadaolevalt on tal kõhupiirkonnas «K» tätoveering, mis tähendab Kurt. Francis, kes on varasemalt ka modellindusega tegelenud, on viimastel aastatel madalat profiili hoidnud. Seetõttu on tema nägemine nõnda avalikul üritusel suur üllatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles